Untuk Sebarang Pertanyaan Sila Hubungi MISHIY TEES ENTERPRISE Di Talian 019-2683974 / 017-9650109 (Wan)

ORDER FORM

Name:
Contact No.
Email Address:
Shipping Address
Shipping Method
Payment Method
Order Information

Form provided by Freedback.

Wednesday, December 1, 2010

Jacket / Blazer / CEO Jacket

Kepada para eksekutif sekalian..!!!! Di sini ada beberapa rekabentuk Jacket / Blazer / CEO Jacket terkini yang lebih selesa untuk dipakai dan mengikut trend semasa untuk dimiliki..( Sila scrool ke bawah untuk lihat Jacket / Blazer / CEO Jacket tersebut) Selain itu, baju F1 juga ada rekabentuk terbaru..sila email untuk dapatkan katalog tersebut..terima kasih..

Tuesday, July 13, 2010

Tempahan T-Shirt???? Contact Us & Fill in Order Form

Tuesday, May 18, 2010

FIFA WORLD CUP 2010 T-SHIRT

DAPATKAN T-SHIRT FIFA WORLD CUP 2010
PADA HARGA SERENDAH RM 25.00



Demam bola kembali melanda dunia musim ini yang berlangsung di Africa Selatan..untuk merasai kehangatannya bersama-sama, marilah mendapatkan sehelai t-shirt mengikut pasukan pilihan masing-masing..

Wednesday, November 19, 2008

LATEST DESIGN..

DESIGN TERBARU UNTUK DIMILIKI..








TEMPAHAN UNTUK DESIGN INI TELAH DITUTUP..

ni t-shirt round neck yang akan di buat setelah order mencapai 30 orang.jadi ni design limited punyer la...so kalau korang pakai baju ni nk jumpe orang same susah la...hehehe....ape lagi..mai la pakat2 tempah..harga dah murah nie.RM 35.00 dapat 2 helai tu...sepasang...sesuai nk pujuk 'si dia' yang tengah merajuk tapi yang tak merajuk pun ok...or untuk special gift pun ble...

Sunday, June 29, 2008

F-1 Design

kami juga menerima tempahan untuk t-shirt F-1 Design..dibawah adalah diantara contoh baju F-1 yang boleh menambat hati semua..




Couple Design (latest order-UiTM Perak)

ini adalah latest order dari student UiTM Perak yang akan menyertai tour yang akan berada ki Kuala Kangsar.sebanyak 6 tour akan disertai oleh klien ini yang akan membawa label sendiri iaitu "3 Jiwe". ini adalah sebahagian design untuk couple2 kat luar sana k..please choose a pair four ur lovely sweet..








Tuesday, June 10, 2008

MISHIY TEES PRODUCT

NEW JACKET / BLAZER / CEO JACKET








NEW ARRIVAL FI SHIRT










et2u Product



Rouneck Tshirt










F1 Series







Executive Jacket

Monday, June 9, 2008

Sample Printed Product

1 Malaysia KKUUiTM Button Badges - Universiti Teknologi MARA (UiTM)




Shades of Jae'd - Adila, Universiti Putra Malaysia




Rotu UPM / PALAPES UPM - Syikin, Universiti Putra Malaysia




Majlis Perkahwinan (Baju Penanggah) - Kak Nani, UiTM Shah Alam




CPR Management Course , Putrajaya (En. Dollah)




Non Resident (NR), UiTM Shah Alam - Non Resident Squard




BKAF, Pejabat Pengurusan Fasiliti, UiTM Shah Alam




KKUUiTM, UiTM Shah Alam - Cenderahati (Wooden Plaque)






Non Resident (NR), UiTM Shah Alam - Karnival Sukan NR




Perunding JBI, Cheras, Kuala Lumpur




Kolej Melati, UiTM Shah Alam - Entrepreneur Club




Politeknik Sabak Bernam-Department Of Civil Engineering (Environmental Engineering)




Teknik Janakuasa, Pantai Remis, Perak (Blood Donation April 2010)






Pejabat Pengurusan Fasiliti, UiTM Shah Alam - Program Jom-Jom Ceria (Anjuran Bahagian Projek)





Sekolah Menengah Sains Selangor - Science Selangor Wind Orchestra (SACC MALL Shah Alam)







Go-Kart Team - Hornet Racing Team - Stadium Shah Alam











Couple Tees





Maybank etiQa (insurance)




Pertandingan Menembak (UiTM Shah Alam-Kelab BPP Pejabat Pengurusan Fasiliti)








Visit Malaysia F1 Shirt




Couple Tees - UiTM Seri Iskandar, Perak Student







Chelakerznya Chenta Tees - UiTM Seri Iskandar, Perak Student




Chelakerznya Dier Tees - UiTM Seri Iskandar, Perak Student



Sekolah Menengah Convent Teluk Intan - Sport Science 2009



Sekolah Menengah Convent Teluk Intan - Kelab Kebudayaan





Dikir Barat (UKM-Bangi)




English Society Club





Kontraktor-Klang





F-1 Motor GP






FEEDJIT Live Traffic Feed